Hieronder vindt u een vragenlijst.
Tijdens een eerste consult wil een homeopathisch arts of klassiek homeopaat veel informatie van u hebben. Een deel van die informatie bestaat uit vragen die u rustig thuis schriftelijk kunt beantwoorden. Dit geeft voor u het voordeel dat u even rustig kunt nadenken of opzoeken hoe bepaalde gebeurtenissen in uw leven precies waren. Voor uw behandelaar geeft het van tevoren ontvangen van deze informatie het voordeel dat we aan een aantal “standaard-vragen” niet al te veel tijd hoeven te besteden, zodat we ons tijdens het consult meer kunnen richten op de kern van uw probleem.

Het is dus niet noodzakelijk dat u deze vragen beantwoordt, maar het is zowel voor u als voor ons gemakkelijker als u het wel doet. Hoe uitgebreid u de vragen beantwoordt laten we aan u zelf over, maar we hebben uiteraard graag een korte toelichting op uw antwoord. U kunt een vraag ook overslaan, mocht u geen antwoord weten of willen geven. Tijdens het consult zullen de door u beantwoorde vragen met u worden doornemen en kunt u altijd een aanvulling of toelichting op uw antwoord geven.

Met uw antwoorden wordt uiteraard vertrouwelijk omgegaan. Als u de antwoorden verzendt, ontvangt u zelf via uw e-mail een afschrift van uw antwoorden.

Het formulier maakt onderscheid tussen mannen, vrouwen en kinderen tot 10 jaar. Kies hier welke van toepassing is:[contact-form-7 id=”281″ title=”Vragenformulier vrouw”]